زنان سرپرست خانوار به عنوان قشر آسیب پذیر جامعه در معرض انواع آسیب های اجتماعی و اقتصادی قراردارند . این زنان به علت تعدد نقش هایی که بر عهده آنهاست، فشارهای زیادی را در کانون خانواده تجربه می کنند.
ما معتقدیم کمک اصلی باید در چارچوب توانمندسازی آنان مورد توجه قرار گیرد.توانمندسازی فرآیندی مهم است که طی آن افراد،گروهها و جوامع از وضعیت موجود زندگی و شرایط حاکم بر آن آگاهی پیدا میکنند و برای رسیدن به وضعیت مطلوب،اقدامهایی آگاهانه و سازمانیافته،انجاممیدهند.از این منظر توانمندسازی سبب ایجاد قابلیت در افراد و گروههای محروم برای مشارکت فعال و آگاهانه در تأمین رفاه فردی و اجتماعی میشود.

با توجه به مشکلات پیش روی زنان سرپرست خانوار و افزایش روزافزون این قشر در سالهای اخیر، حمایت از این گروه اجتماعی که نیاز به همدلی، حمایت وآموزش دارند؛ ما را بر آن داشت تا با توسعه فعالیتهای هدفمند در راستای توانمندسازی آنان و خانواده هایشان گامی برداشته و با توجه به ناکافی بودن فعالیتهای موثر در این حوزه، مصمم تر اقدام کنیم.
اگر قوانین حمایتی، مسئولان اجرایی، سازمانهای مردم نهاد و خیرین جامعه به کمک آنها نشتابند نه تنها خود آنها، بلکه فرزندانشان نیز درمعرض آسیبهای جدی نظیر فساد اخلاقی، بیماری های جسمی و روحی، اعتیاد و بزهکاری قرار می گیرند.
رسالت ما، در راستای اطاعت از رب العالمین و با عشق به هم نوع، به منظور تحقق کرامت و شکوفایی ابعادانسانی، ایفای مسئولیت اجتماعی و ایمن سازی اجتماعی، توانمندسازی خانواده های زن سرپرست در دستیابی به بالندگی فردی، اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و اصلاح و ترویج فرهنگ ملی مددرسانی است.ما معتقد به توانا بودن گروههای هدف خدمات موسسه صدیقین هستیم و از این رو بر توانمندسازی ایشان در یک تعامل موثر تاکید داریم. ما باور داریم که آنچه انجام میدهیم مسئولیت اخلاقی اجتماعی و دینی ماست.

سازمان و ساز و کاری که انسان و تحول معنوی و مادی او را هدف قرار داده سازمانی پیچیده است و راهبری آن به انسان هایی توانمند و متعالی نیازمند است.
در مورد صدیقین این شرایط بغرنج تر است زیرا رسالت صدیقین، توانمندسازی انسان هایی است که به لحاظ ویژگی های جمعیت شناختی، فرهنگی،عقیدتی، مالی، بهداشتی و … در سطوح پرآسیبی زندگی کرده و می کنند.
بر این اساس،جای شکوه نیست که ساختار سازمانی نهایی و گام های دست یافتن به آن پیچیده و نیازمند مشارکت جدی نیروهای فکری و تخصصی چندگانه است. در واقع، در صدیقین که تبدیل ورودی آن-زن سرپرست خانواده نیازمند- به خروجی مد نظر –زن سرپرست خانواده توانمند شده- در یک بازه زمانی طولانی میسر است، به سازوکارهای پیچیده و چند لایه نیاز است. افزون بر این باید به یاد داشت که ورودی های صدیقین –به اعتبار انسان بودن و شرایط زندگی خاص شان-کاملا در اختیار سازمان نیستند. این امر نیز بر پیچیدگی و ظرافت مورد نیاز در سازمان می افزاید.
علیرغم معضلات یادشده،صدیقین هم اکنون دارای انسجامی درونی و گردانندگانی پر انگیزه، متخصص و متعهد است که عملی بودن آن را محتمل می نماید وگواه این امر حرکت رو به جلو و گام های محکم و متقن ما در 10 سال گذشته می باشد.

حجه الاسلام و المسلمین سید حسین موحد ابطحی | آقای دکتر هاشمی |
آقای سید علی طالقانی | خانم بتول زندی زاده |
آقای سید محمود طالقانی | آقای مجید فهیم پور |
آقای سید علی قزوینی | آقای احمد امامی |
خانم زهرا بنیانیان | آقای رسول سدری |
خانم نسرین بنیانیان | آقای کمال حیدری |
خانم نوشین بنیانیان | خانم فرزانه سرجویی |
آقای سعید زینداری | آقای محمدرضا واثقی |
آقای رسول گلستان پرور | خانم اکرم قپانچی |
پیام مدیر عامل
در فرهنگ اسلامی انسان اشرف مخلوقات و در جایگاه خلیفه الهی معرفی شده است. نوع نگاه این فرهنگ بهانسان حکایت از این دارد که تکریم و پاسداشت حریم انسانی افراد یک اصل اساسی است و عزت نفس و
کرامت انسان مورد احترام است و یکی از وظایفی که در فرهنگ قرآنی برای همه انسانها تعریف شده است
توجه به این رابه و این ویژگی اصیل است.
از آنجا که ارزشهای توسعه پایدار را باید در ارتقاء سطح کیفیت زندگی یعنی توانمندسازی آمار جامعه در
تأمین نیازهای انسانی و تلاش در جهت رفع اختلاف طبقاتی جامعه، رشد آگاهی های عمومی، اعتماد به نفس و اعتماد عامه مردم به اهداف الهی و سیاست های توسعه ای جستجو کرد. بنابراین، یکی از مواردی که می تواند در بحث توسعه یافتگی موثر و جدی تلقی شود امکان دسترسی زنان به فرصت های بیشتر و در نتیجه افزایش توانمندی در کسب امنیت اقتصادی و رفع موانع معیشتی آنان است. این موضوع در زنانی که بنا به دلایلی به عنوان سرپرست خانواده ایفای نقش می کنند اهمیت دوچندان دارد.
با زهرا بنیانیان آشنا شوید
متولد 25 اردیبهشت سال 1338 در شهر اصفهان
کارشناس ارشد حقوق بین الملل از دانشگاه آزاد تهران مرکز
کارشناس روانشناسی بالینی از دانشگاه اصفهان
سوابق کاری:
الف –از سال 1358 تا 1373
- مدیر مهدکودک خصوصی فلق اصفهان
- دبیر آموزش و پرورش
- مدرس مرکز تربیت معلم
- عضویت در هسته مشاوره تربیتی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان
- مشاور در بنیاد شهید استان اصفهان
- مشاور استاندار
- دبیر کمیسیون امور زنان استان اصفهان
ب _ تهران از سال 1373 تا کنون
- راه اندازی ستاد زنان وزارت آموزش و پرورش و عضویت در ستاد
- مدرس دانشکده افسری زنان
- مدرس آموزش عالی سوره
- مشاور رییس دانشکده صدا و سیمای تهران
- مسئول امور استان ها ، دفتر امور زنان ریاست جمهوری
- معاون دفتر امور زنان وزارت کشور
- معاون امور اجتماعی و توسعه مشارکت ها،مرکز امور مشارکت زنان ریاست جمهوری
- مشاور رییس حوزه هنری
- سردبیر ماهنامه عروس
- دبیر جذب و پرورش استعدادهای هنری جوانان حوزه هنری
- معاون آموزش حوزه هنری و رییس سازمان آموزش و پرورش
- مدیر عامل موسسه خیریه صدیقین از سال 1380 تا کنون
افتخارات:
دریافت لوح تقدیر کارآفرین برتر کشوری در سال 1385 از دومین جشنواره کارآفرینان برتر (امیرکبیر) از وزیر محترم کار و امور اجتماعی
مدیر نمونه زن سال 1390 – منتخب وزارت کار
مدیر آشپزخانه مهربانو
مسئول آشپزخانه مهربانو
مربی آشپزخانه مهربانو
مددکار اجتماعی
روانشناس
امور فرهنگی
امور فرهنگی
مشاور و روانشناس
کنترل و نظارت بر کارگاه پوشاک
کنترل و نظارت امور عمرانی
مسئول پذیرش مددکاری
مددکار
مربی آشپزی و دسر
هماهنگ کننده خیریه صدیقین با سایر سازمانهای مردم نهاد
مدیر کارگاه کالای خواب
-مدیرعامل
-کارشناس ارشد حقوق بین الملل از دانشگاه آزاد تهران مرکز و کارشناس روانشناسی بالینی از دانشگاه اصفهان
مشاور و مدیر امور مالی
مدیر داخلی
مدیر کارگاه تولید پوشاک
مسئول عمران و ساخت خیریه